TJ Jiskra Nový Bydžov C - SK Převýšov 5:13

17.12.2015 11:00

KONEČNĚ! Boj o posledního fleka jsme zvládli. Domácím sice chyběli borci jako Savec, Vejfuk nebo Fuit. Náš tým se zase naopak poprvé v této sezóně sešel kompletní a tak se zrodila celkem přesvědčivá výhra.

Složení a body našeho týmu: Míra Krejčí podal stendartně výborný výkon a připsal na náš účet 4,5b., Petr Pilař mu v tomto utkání zdárně sekundoval a přidal rovněž 4,5b., Petr Vaněk 2,5b. výkon? no nevím jak to hodnotit, Pekař moc dobře ví v čem se musí zlepšit. Pavel Obermajer 1,5b., Pavel odehrál dvě dvouhry, je jasné kdyby chodil častěji obě by vyhrál, ale na kdyby se nehraje. Uvidíme jak to s Pavlem bude v druhé části sezóny, jeho body by nám moc pomohly. Lukáš vaníček 0b. nicméně uhrál první set v historii, což se cení. Lukášova účast na tréninku je celkem pravidelná a tak první výhra v mistráku se jistě blíží :-).

Celé utkání jak již je zvykem s klukama z Bydžova se neslo ve velmi přátelské atmosféře. V průběhu celého utkání je k dispozici vychlazený lahváč, což je velmi pozitivní záležitost. Po utkání bylo připraveno i malé občerstvení, za což jim patří velké dík.